РАБОТНИЦА ЗА СПЕЦИАЛНИ ПРОЕКТИ

Проект на ICOM/CIMAM за културно управление (2021-2022 г.)

Партньори: Скъпи колеги През последните няколко месеца с професионалната помощ на експертите събирахме информация от колеги в шестнадесет държави по отношение на разработването на „кодекс за управление на културата“ за музеите. Бих искала да благодаря на всички колеги, които помогнаха с опита си и участваха или в интервюта, или в анкетата. За да представим резултатите и да определим по -нататъшни стъпки, бихме искали да Ви насърчим да участвате в семинара, организиран в рамките на проекта.

Моля, регистрирайте се и следвайте връзката за семинара:

Кога: 8 октомври 2021 г., 11:00 ч. Парижко време (12 ч българско)

Регистрирайте се предварително за тази среща:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZwrde-tqTosGdHsA6P84UpB43nIv5ZIvoXg

След като се регистрирате, ще получите имейл за потвърждение, съдържащ информация за присъединяване към срещата.

Семинарът ще приключи до 13.00 часа в петък, 8 октомври(14 ч в София) . Експертите, Иън Кинг и Аник Шрам, имат желание да споделят с вас нашите първоначални резултати и да проведат дискусия с участниците, за да получат конструктивна обратна връзка, която може да ни помогне да започнем първите стъпки в разработването на кодекс на практика. Това ще включва препоръки и предложени отговори при определени обстоятелства. В резултат това може да доведе до развитие на шаблон или мрежа от отговори.

Моля, обърнете внимание, че семинарът ще бъде записан, което ни позволява да събираме вашите отзиви. Затова се надяваме, че сте на разположение и можете да се присъедините към нас. Очакваме стимулираща дискусия с вас.

Горанка Хорян Председател INTERCOM

Проектът се подкрепя от ICOM чрез поканата за специални проекти на SAREC

Hits: 4