Драги колеги,

От името на Организационния комитет на ICOM Прага 2022, Kristýna Hájková и мое име, бихме искали да изразим нашата най-голяма благодарност за вашето любезно сътрудничество и принос към 26-ата Генерална конференция на ICOM. Много колеги по целия свят ежедневно споделят своето вълнение и ентусиазирани реакции и ние бихме искали да ви благодарим за вашето участие! ICOM Прага 2022 имаше огромна посещаемост и почти изпълни основната конгресна зала на нашето място с капацитет от близо 3 000 места. Освен това около 700 души се свързаха дистанционно чрез платформата на конференцията, наречена gCon. Да бъдем част от това фантастично събитие ни впечатли.

Бихме искали да ви поканим в платформата gCON. Всички лекции и панели са достъпни там. Можете да получите достъп до съдържанието на конференцията с имейл адреса, който сте използвали за регистрация на този уебсайт – icomprague2022.gcon.me/page/home, и щракнете върху бутона „Програма/Записи“.

Освен това можете да гледате „онлайн екскурзии“, ексклузивно съдържание, създадено специално за целите на конференцията, което ви развежда в три различни среди на Чешката република.

Още веднъж, огромно благодаря и очакваме с нетърпение повече възможности да работим заедно в бъдеще!

Martina + Kristýna

 Martina Lehmannová

Výkonná ředitelka / Managing Director

Kancelář Českého výboru ICOM

Hits: 28