Конференцията в Барселона, която започва на 1 декември, е само след няколко дни! Докато броим дните до началото, ви уведомяваме че Книгата с резюмета вече е готова и се надяваме, че ще ви помогне да се подготвите за нашите сесии и дебат. Освен резюметата и биографиите на нашите участници, тя съдържа най-подробната и актуална версия на програмата на конференцията. Освен това току-що завършихме новия брой на CAMOC Review, където конференцията в Барселона е централна тема и който съдържа други много интересни статии за градски музеи и свързани теми от различни части на света. Надяваме се, че ще се радвате да прочетете Ревюто! Както Книгата с резюмета, така и прегледът на CAMOC вече са отпечатани и ще бъдат част от конферентния пакет, който ще получат всички участници на място. Можете да получите достъп до тези публикации на уебсайта на CAMOC:

CAMOC Barcelona 2021 Book of Abstracts:
CAMOC Review #3/2021:
Също така сте добре дошли да споделите публикациите и информацията за нашата среща с всички онези от вашите професионални мрежи, които може да се интересуват да се присъединят към нас и да присъстват на конференцията на място в Барселона или онлайн.
ВАЖНО: ако все още не сте го направили, моля, не забравяйте да се регистрирате!
На място (платено): https://www.eventbrite.com/e/camoc-barcelona-2021-tickets-198570869817
Онлайн (безплатно): моля попълнете регистрационната форма за онлайн участници: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZ18IaIMJs8dfqXWiSzrUeinsFNCcFJvanj_2icarjyJAPvg/viewform
Програма: https://camoc.mini.icom.museum/wp-content/uploads/sites/4/2021/10/CAMOC-Barcelona-2021-PROGRAMME-27_10.pdf

Hits: 34